Zásady používania súborov cookie

Naša webová stránka, https://www.gobigg.sk (ďalej označovaná ako „webová stránka“), využíva súbory cookie a ďalšie súvisiace technológie (všetky tieto technológie sú pohodlne označované ako „súbory cookie“). Súbory cookie môžu byť umiestnené aj tretími stranami, s ktorými sme spolupracovali. V následujúcom dokumente vám poskytneme informácie o používaní súborov cookie na našich webových stránkach. Majiteľ webovej stránky je Mário Kokoška, Námestie Hraničiarov 13, Bratislava 851 03 Slovensko.

1. Štatistické súbory cookies 

Pre optimalizáciu používateľského zážitku na našich webových stránkach používame štatistické súbory cookie. Pomocou týchto súborov cookie získavame informácie o používaní našich webových stránok. Žiadame vás o povolenie umiestňovania štatistických súborov cookie.

2. Reklamné súbory cookies 

Na tejto webovej stránke používame reklamné súbory cookie, ktoré nám umožňujú prispôsobiť reklamy pre vás a získať prehľad o výsledkoch našej reklamnej kampane či prispôsobiť náš obsah vaším kritériám. Na základe vášho kliknutia a prehliadania v https://www.gobigg.sk vytvárame váš profil. 

3. Marketingové/sledovacie súbory cookies 

Marketingové/sledovacie súbory cookie sú súbory cookie alebo akákoľvek iná forma miestneho úložiska, ktoré sa používajú na vytváranie používateľských profilov pre zobrazenie reklám alebo sledovanie používateľov na tejto webovej stránke alebo na iných webových stránkach v rámci marketingových účelov. Pretože tieto súbory cookie slúžia na sledovanie, žiadame vás o povolenie ich umiestnenia.

4. Umiestnené cookies

 

5. Dobrovoľný súhlas 

Pri vašej prvotnej návšteve našej webovej stránky vám zobrazíme kontextové okno s vysvetlením o súboroch cookie. Kliknutím na tlačidlo „Prijať“ vyjadrujete svoj súhlas s používaním vybraných kategórií súborov cookie a doplnkov, ktoré ste si vybrali v kontextovom okne, podľa popisu v týchto zásadách používania súborov cookie. Máte možnosť zakázať používanie súborov cookie pomocou nastavení vášho prehliadača.

6. Povolenie/Zakázanie a odstránenie súborov cookies 

Môžete použiť váš internetový prehliadač na automatické alebo manuálne odstránenie súborov cookie. Ďalšou možnosťou je zmeniť nastavenia vášho prehliadača tak, aby ste dostávali upozornenia vždy, keď sa má umiestniť súbor cookie. Ďalšie informácie o týchto možnostiach nájdete v návode vášho prehliadača.

7. Vaše práva týkajúce sa osobných údajov V súvislosti s vašimi osobnými údajmi máte nasledujúce práva

Máte právo vedieť, prečo sú vaše osobné údaje potrebné, čo sa s nimi stane a ako dlho budú uchovávané. Právo na prístup: Máte právo získať prístup k svojim osobným údajom, ktoré máme o vás. Právo na opravu: Máte právo kedykoľvek doplniť, opraviť, vymazať alebo zablokovať vaše osobné údaje. Ak ste nám udelili súhlas so spracovaním vašich údajov, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať a požiadať o vymazanie vašich osobných údajov. Právo na prenos údajov: Máte právo požiadať o poskytnutie všetkých vašich osobných údajov a ich prenos k inému správcovi. Právo na námietku: Máte právo vzniesť námietku proti spracovaniu vašich údajov. Budeme to rešpektovať, pokiaľ neexistujú závažné dôvody na spracovanie vašich údajov. Ak chcete uplatniť tieto práva, prosím, kontaktujte nás. Kontaktné údaje nájdete v spodnej časti týchto zásad používania súborov cookie. Ak máte sťažnosť na spôsob, akým spracúvame vaše údaje, radi vás vypočujeme. Máte tiež právo podať sťažnosť u dozorného orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov).

Kontaktné údaje Ak máte otázky alebo pripomienky týkajúce sa našich zásad používania súborov cookie a tohto vyhlásenia, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom nasledujúcich kontaktných údajov:

Mário Kokoška, Námestie Hraničiarov 13, Bratislava 851 03, Slovensko

Webová stránka: https://www.gobigg.sk

E-mail: gobigg@gobigg.sk

Telefónne číslo: +421944404207

Individuálna cenová ponuka

Čím presnejšie a podrobnejšie nám opíšete vaše potreby, tým lepšie budeme schopní vám pomôcť a pripraviť presné ponuky a riešenia